Polski Serwer Militarnego RolePlay'a

Forum naszego serwera!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-03-02 20:17:33

Boogie
Administrator
Liczba postów: 27
Windows 7Firefox 51.0

Wzór podania o nadanie rangi moderatora.

1. Nick :
2. Wiek :
3. Czy posiadasz komunikator głosowy teamspeak, oraz skype? :
4. Czy posiadasz sprawny mikrofon? :
5. Opisz swoje cechy personalne (nie obchodzi Nas że lubisz grać w piłkę) :
6. Czemu akurat mamy Cie wybrać? :
7. Czy byłeś kiedyś administratorem na innym serwerze? :
8. Czy będziesz miał problem z podporządkowaniem się starszym rangą? :
9. Czy akceptujesz regulamin serwera? :

#2 2017-03-04 09:56:14

Turek
Moderator
Liczba postów: 4
WindowsChrome 56.0.2924.87

Odp: Wzór podania o nadanie rangi moderatora.

1. Nick : Turek
2. Wiek : 15
3. Czy posiadasz komunikator głosowy teamspeak, oraz skype? : Tak
4. Czy posiadasz sprawny mikrofon? : Nie
5. Opisz swoje cechy personalne (nie obchodzi Nas że lubisz grać w piłkę) : Miły, Pracowity oraz szybko sie ucze
6. Czemu akurat mamy Cie wybrać? : Ogarniam panel i serwery militarne potrafię nawiązać kontakt z graczem
7. Czy byłeś kiedyś administratorem na innym serwerze? : Tak
8. Czy będziesz miał problem z podporządkowaniem się starszym rangą? : Nie
9. Czy akceptujesz regulamin serwera? : Tak

#3 2017-03-04 09:58:53

NerQ
Użytkownik
Liczba postów: 18
Windows 7Chrome 55.23.2883.75

Na tak.

#4 2017-03-04 13:05:15

Turek
Moderator
WindowsChrome 56.0.2924.87

1. Nick : Turek
2. Wiek : 15
3. Czy posiadasz komunikator głosowy teamspeak, oraz skype? : Tak
4. Czy posiadasz sprawny mikrofon? : Nie
5. Opisz swoje cechy personalne (nie obchodzi Nas że lubisz grać w piłkę) : Miły, Pracowity, rozumny szybko nawiązuje kontakt z graczem oraz szybko się ucze
6. Czemu akurat mamy Cie wybrać? : Od 4 lat gram w mta i główne serwery na jakich gram to militarny. Granie na takich serwerach sprawia mi radość.
7. Czy byłeś kiedyś administratorem na innym serwerze? : Tak
8. Czy będziesz miał problem z podporządkowaniem się starszym rangą? : Nie
9. Czy akceptujesz regulamin serwera? : Tak

#5 2017-03-04 14:53:06

TheDragonOFLegend
Użytkownik
Liczba postów: 3
Windows 7Chrome 56.0.2924.87

1. Nick : TheDragonOFLegend
2. Wiek : 17
3. Czy posiadasz komunikator głosowy teamspeak, oraz skype? : Tak posiadam teamspeak
4. Czy posiadasz sprawny mikrofon? : Nie , ale mam zamiar za niedługo kupić , ponieważ podczas grania na jb  w cs 1.6 zepsuł mi się
5. Opisz swoje cechy personalne (nie obchodzi Nas że lubisz grać w piłkę) : Jestem spokojnym człowiekiem , pomocnym
6. Czemu akurat mamy Cie wybrać? : Ponieważ mogę pomagać graczom , jak i frakcją
7. Czy byłeś kiedyś administratorem na innym serwerze? : tak
8. Czy będziesz miał problem z podporządkowaniem się starszym rangą? : nie
9. Czy akceptujesz regulamin serwera? : tak

#6 2017-03-04 15:02:28

NerQ
Użytkownik

1 Napisz w innym wątku.
2 Jestem na nie za krótkie.

#7 2017-03-04 15:53:57

Boogie
Administrator
Windows 7Firefox 51.0

3. Odrzucone.

#8 2017-03-09 01:19:29

PunieQ
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 7Opera 28.0.1750.40

1. Nick : PunieQ
2. Wiek : 18
3. Czy posiadasz komunikator głosowy teamspeak, oraz skype? :Tak posiadam oba komunikatory.
4. Czy posiadasz sprawny mikrofon? : Tak posiadam
5. Opisz swoje cechy personalne (nie obchodzi Nas że lubisz grać w piłkę) : Zazwyczaj jestem spokojnym człowiekiem, pomocnym i pracowitym.
6. Czemu akurat mamy Cie wybrać? : Ponieważ na serwerze jest mało moderatorów/administracji a chciałbym pomagać innym graczom ewt. jakby mieli jakieś problemy to nie muszą zawracać głowy głównej administracji.
7. Czy byłeś kiedyś administratorem na innym serwerze? : Tak byłem na 2 serwerach dayz oraz na jednym serwerze "militaryjnym" więc panel jest mi dobrze znany [dblpt])
8. Czy będziesz miał problem z podporządkowaniem się starszym rangą? : Nie nie będzie z tym problemu.
9. Czy akceptujesz regulamin serwera? : Tak akceptuję.

Ostatnio edytowany przez PunieQ (2017-03-09 01:23:14)

#9 2017-03-09 16:39:42

NerQ
Użytkownik

Jako bylo moderator daje glos na tak. [dblpt])

#10 2017-03-09 17:14:18

Boogie
Administrator
Windows 7Firefox 51.0

Odrzucam PunieQ, na serwerze jest dużo administracji. Za mały staż na tym serwerze...

#11 2017-03-13 21:46:20

kingOfMlg
Użytkownik
WindowsOpera 43.0.2442.1144

1. Nick: kingOfMlg
2. Wiek: 17
3. Czy posiadasz komunikator głosowy teamspeak, oraz skype?: Tak.
4. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Niestety nie.
5. Opisz swoje cechy personalne (nie obchodzi Nas że lubisz grać w piłkę): Jestem osobą spokojną, stanowczą i myślę że nie mnie to oceniać, lecz przyjacielską. Jestem na pewno zdyscyplinowany i zawsze daje z siebie wszystko, niezależnie jakie dostanę zadanie do wykonania. Mogę jeszcze powiedzieć, że bardzo lubię pomagać ludziom, dlatego właśnie chcę zyskać rolę moderatora.
6. Czemu akurat mamy Cie wybrać?: Wybrać można mnie między innymi dlatego, ponieważ tak jak wyżej napisałem, jestem osobą zdyscyplinowaną, przyjacielską i skorą do pomocy człowiekowi w potrzebie. Mam umiejętność szybkiego i skutecznego wprowadzania w życie pomysłów. Jestem osobą która się nigdy nie poddaje i zawsze szuka rozwiązań. Mogę się również pochwalić, że jestem na prawdę dobry z ortografii. Rzadko kiedy popełniam błędy ortograficzne, a kiedy już to robie, to zawsze to poprawiam. Nie jestem trollem, staram się często być poważny. Być może, nie będzie to związane z podaniem, lecz jestem na prawdę dobry w dziedzinie roleplay, ponieważ grałem na serwerach takich jak: devgaming i emstories. Na pewno nie pominąć tego, że byłem długo i dobrze panującym moderatorem na serwerach militarnych m.in Ptryga i dayZ. Na serwerze prowadzę własną frakcję, Danske Marine, lecz gdybym uzyskał posadę moderatora, po przewinieniu jednych z moich ludzi nie popuszczałbym dlatego, że ktoś jest moim przyjacielem - ściśle trzymam się regulaminu. Dodam jeszcze, że w przypadku złamania regulaminu nie ''czatuje'' na słowach, lecz domagam się sensownych dowodów.
7. Czy byłeś kiedyś administratorem na innym serwerze?: Oczywiście. Tak jak wyżej wspominałem, byłem administratorem na kilku serwerach Ptryga. Jako moderator na jego sieci serwerów byłem ok 3 lata. Najdłużej moja ''kadencja'' trwała 2 lata na jednym serwerze, skończyłem na stanowisku super moderatora.
8. Czy będziesz miał problem z podporządkowaniem się starszym rangą?: Oczywiście.
9. Czy akceptujesz regulamin serwera?: Oczywiście.

#12 2017-03-13 21:50:43

sajbusz18
Użytkownik
Liczba postów: 2
WindowsFirefox 51.0

Co do kinga jestem na tak, lecz nie dlatego że jest moim przyjacielem ale dlatego że wiem co robi i jak się zachowuje kiedy ma na swoich barkach jakiś ciężar odpowiedzialności. Kiedy mieliśmy serwer DayZ z moim kumplem king dostał moda i był bardzo ogarnięty jak i przestrzegał mocno zasad. Nie karał z przesadą typu za pierwsze MK ban na 24 h. Zawsze stara się być pozytywnym wobec innych graczy i pomagać nowszym o ile Ci nie będą frustrujący. Wg. mnie byłby on bardzo dobrym dodatkiem do administracji na PSMR.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
gadu - eclipserp - eueldorado - goblinfactory - serwerprl